Kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf (KDV) is voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De Pedagogisch medewerkers die op deze groepen werken zijn experts in deze opvangvorm.  In het KDV werken we met 'horizontale en verticale' groepen.
Dit wil zeggen dat kinderen bij ons zowel op een verticale groep (0-4 jaar) als horizontale groep (0-2 / 2-4 jaar) geplaatst kunnen worden.  

De verticale groep heeft eigenlijk een vergelijkbare samenstelling als het gezin thuis, met broertjes/zusjes van verschillende leeftijden.

De groep voor 0-2 jarigen is onze babygroep, een rustige groep waar de baby’s en dreumesen in alle rust de wereld om hen heen kunnen ontdekken.

De groep voor 2-4 jarigen is de peutergroep, kinderen van deze leeftijd ontwikkelen zich snel, wij stimuleren deze ontwikkeling met uitdagende activiteiten en ondersteunen de peuters op hun weg naar groep 1 van de basisschool.


Een gezonde warme groentelunch

Zeker het vermelden waard is, dat bij ons kinderdagverblijf de kinderen tussen de middag een gezonde warme groentelunch eten. Smaakontwikkeling in combinatie met een dosis groentevitamientjes! Dit past goed bij de ontwikkeling van een gezonde leefstijl. De warme groentelunch zit net als alle (fles)voedings- en verzorgingsmiddelen gewoon in ons tarief, je betaalt dus niets extra's.

 

Wat hebben we nog meer te bieden? 

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich op alle mogelijke manieren kunnen ontwikkelen binnen ons kindcentrum. Daarbij is onze pedagogische visie het uitgangspunt. 


We doen het samen!

Samen met ouders/verzorgers lossen we vraagstukken op als het gaat om de ondersteuningsbehoefte van het kind. We volgen de ontwikkeling van het kind en we nodigen ouders regelmatig uit voor een gesprek hierover. Natuurlijk ban je altijd van harte welkom om met ons een afspraak te maken.

Tot slot, we organiseren veel activiteiten, ook voor de jongere kinderen, zoals peutergym, muzieklessen het Berenbos en het Mollenhol.

 

Meer weten over het KDV? Klik HIER. 
Direct contact met het KDV? Bel 
070-200 52 71

 

Klik hier voor aanmelden.