Dagarrangement voor alle kinderen!

Voor de jongste kinderen van het kinderdagverblijf is het al heel normaal dat zij de hele dag naar de opvang gaan. Ouders brengen hun kind vanaf 7.30 uur 's morgens en we zijn open tot 18.30 uur. 

Ook voor oudere kinderen is er voorschoolse opvang mogelijk vanaf 7.30 uur en naschoolse opvang tot 18.30 uur, dit wordt verzorgd door Vlietkinderen. Hier maakt doorgaans een kleine groep kinderen gebruik van omdat hier kosten aan zijn verbonden. 

Alle kinderen blijven in de lunchpauze op school. 

Tussen 12.00 tot 13.00 houden we met alle kinderen pauze.
Het eerste half uur is er tijd om te eten en drinken. Wij bieden alle kinderen een gezonde lunch aan. De lunch die wij aanbieden kan op maat gemaakt worden als er sprake is van allergieën. Ook houden we rekening met wensen als het gaat om plantaardig, halal, vleeswaren, zuivel. De lunch is onderdeel van ons voedingsbeleid conform de richtlijnen van de Gezonde School en in samenwerking met 'Hart voor voeding- van grond tot mond' en 'Prima voeding'.

Het tweede half uur krijgen de kinderen diverse activiteiten aangeboden.
In schooljaar 2022-2023 hebben wij de volgende activiteiten geboden:

-Spelbegeleiding door S&W

-Yoga-lessen door Lotus Glaudia

-Beweegkriebels door Creasi

-Moestuinlessen door Hart voor voeding van grond tot mond

-Lessen gezonde voeding door Prima voeding

Begeleiding Sport & Spel door:
-TSO medewerkers door Vlietkinderen

-TSO coördinator

-ondersteund door TSO vrijwilligers


In schooljaar 203-2024 heeft De Waterlelie gekozen voor het volgende aanbod: Groepen 1 en 2  krijgen ‘beweegkriebels’ van juf Simone van dansschool Creasi. Groepen 3, 4, 5 en de instroomgroepen krijgen Sport & Spel begeleiding door Double Sports en/ of de vakdocent gym.
Groepen 6, 7 en 8 krijgen 'sport en spelles' buiten van meester Kevin van S&W. 
Is er geen activiteit dan krijgen de leerlingen begeleiding op het gebied van Sport en Spel door leerkrachten en/ of de medewerkers van de TSO. 

De coördinatie van het aanbod van de lunch (TSO) ligt bij Yvette Schild. Zij is bereikbaar op y.schild@vlietkinderen.nl.