Dagarrangement voor alle kinderen!

Voor de jongste kinderen van het kinderdagverblijf is het al heel normaal dat zij de hele dag naar de opvang gaan. Ouders brengen hun kind vanaf 7.30 uur 's morgens en we
zijn open tot 18.30 uur. 
Ook voor oudere kinderen is er voorschoolse opvang mogelijk vanaf 7.30 uur en naschoolse opvang tot 18.30 uur. Hier maken doorgaans een kleine groep kinderen gebruik van omdat hier kosten aan zijn verbonden. 
Nieuw sinds augustus 2022 is dat alle schoolkinderen op school blijven voor de

Lunchpauze 

Alle kinderen blijven in de lunchpauze op school 

We houden een pauze met alle kinderen waarin zij kunnen eten en drinken. Wij bieden alle kinderen een gezonde lunch aan. De lunch die wij aanbieden kan op maat gemaakt worden als er sprake is van allergieën. Ook houden we rekening met wensen als het gaat om plantaardig, halal, vleeswaren, zuivel.

In de lunchpauze krijgen de kinderen activiteiten aangeboden. Groep 1, 2 en 3 krijgen bijvoorbeeld ‘beweegkriebels’ van juf Simone van dansschool Creasi. Groep 4 en 5 gaan werken in de moestuin met juf Klaske en zij krijgen, net als groep 6, yoga van juf Glaudia. Groep 6 zal ook handvaardigheid krijgen van juf Jacqueline. Groep 6, 7 en 8 krijgen een extra sport en spelles buiten van S&W. Ook spelen we extra buiten met alle groepen. Voor sommige groepen hebben we het rooster zo gemaakt dat de gymles in een deel van de pauze valt. De activiteiten zijn niet elke dag. Vrij spelen en zelf kunnen kiezen vinden wij ook belangrijk. In de toekomst willen we ernaar toe dat alle kinderen zelf kunnen kiezen welke activiteit zij willen gaan doen.  


Informatie over de activiteiten die we aanbieden per groep:
Is er geen activiteit dan spelen de kinderen buiten of doen spelletjes binnen als het slecht weer is.
 

Groep 1 heeft pauze van 12:00 tot 13:00. 

Op donderdag gaat groep 1 naar de beweegkriebels van Creasi. 

Groep 2 heeft pauze van 12:00 tot 13:00. 

Op donderdag gaat de helft van groep 2 naar de beweegkriebels van Creasi en de andere helft gaat buiten spelen. 

Groep 3 heeft pauze van 11:30 tot 12:30. 

De helft van groep 3 gaat op donderdag naar een sport en spel activiteit van buurtcoach Kevin en de andere helft van de klas gaat naar de beweeg kriebels van Creasi. 

Groep 4 heeft pauze van 11:30 tot 12:30.