Dagarrangement voor alle kinderen!

Voor de jongste kinderen van het kinderdagverblijf is het al heel normaal dat zij de hele dag naar de opvang gaan. Ouders brengen hun kind vanaf 7.30 uur 's morgens en we zijn open tot 18.30 uur. 

Ook voor oudere kinderen is er voorschoolse opvang mogelijk vanaf 7.30 uur en naschoolse opvang tot 18.30 uur, dit wordt verzorgd door Vlietkinderen. Hier maakt doorgaans een kleine groep kinderen gebruik van omdat hier kosten aan zijn verbonden. 

Alle kinderen blijven in de lunchpauze op school 

Tussen 12.00 tot 13.00 houden we met alle kinderen pauze.
Het eerste half uur is er tijd om te eten en drinken. Wij bieden alle kinderen een gezonde lunch aan. De lunch die wij aanbieden kan op maat gemaakt worden als er sprake is van allergieën. Ook houden we rekening met wensen als het gaat om plantaardig, halal, vleeswaren, zuivel.

Het tweede half uur krijgen de kinderen activiteiten aangeboden. Groep 1 en 2  krijgen ‘beweegkriebels’ van juf Simone van dansschool Creasi.  Groep 6, 7 en 8 krijgen 'sport en spelles' buiten van meester Kevin van S&W. Is er geen activiteit dan spelen de kinderen buiten of doen spelletjes binnen als het slecht weer is. 

De coördinatie van het aanbod van de lunch (TSO) ligt bij Yvette Schild. Zij is bereikbaar op y.schild@vlietkinderen.nl.