Contact

 

Adres

IKEC De waterlelie
Prinsenhof 4 A-D
2263 EV Leidschendam
Telefoon: 070 - 3276225
info@ikecdewaterlelie.nl 

BRIN-nummer: 20UO
Bankrekening: NL75ABNA0525650164

Conciërge van gebouw De Waterlelie
070 - 3008806

 

Vragen?

Als u vragen heeft, kunt u altijd bij ons binnen lopen. We helpen u graag. Omdat wij geen vraag te gek vinden en geen probleem te groot is, maken wij alles bespreekbaar. Wij geven raad, bieden ondersteuning en wijze als dat nodig is de weg naar onze samenwerkingspartners. Hieronder vind u een overzicht van veel gestelde vragen, wellicht staat uw vraag er ook tussen?

  • *
  • *

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor onderwijs?

Dit kan door een aanmeldformulier in te vullen. Wist u dat u voordat uw kind 3 jaar is al een vooraanmelding kunt doen? Kom gerust langs, dan vullen we samen uw gegevens in. 

Als uw kind 3 jaar is of ouder, vult u dan het aanmeldformulier in. U kunt langskomen of ons een mailtje sturen om dit formulier te ontvangen. 

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor kinderopvang, bso of peuterspeelzaal?

U kunt via https://www.vlietkinderen.nl/contact/aanmelden uw kind aanmelden voor onze locatie. U krijgt daarna bericht van de klantenservice. 

Wat zijn de schooltijden voor onderwijs?

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag gaat om 8.20 uur de eerste bel. Er is dan inloop tot 8.30 uur. Als de tweede bel om 8.30 uur gaat moeten alle kinderen in de klas zitten en begint te les. 

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is de school om 15.00 uur uit, op woensdag om 12.15 uur.