Buitenschoolse opvang

 

Bij IKEC De Waterlelie is er voor de kinderen na schooltijd de buitenschoolse opvang (BSO). De BSO is geopend aansluitend aan schooltijden. Tijdens vakanties en studiedagen is de BSO de hele dag geopend. Veel ruimte en activiteiten

De BSO is vrije tijd voor de kinderen, niets moet en (bijna) alles mag. We eten en drinken samen iets als de kinderen uit school komen en we luisteren naar de verhalen van de kinderen, er is altijd wel iets te vertellen. Daarna kunnen de kinderen iets doen waar ze zin in hebben, even lekker chillen, een boekje lezen, een spel doen of vrij spelen. Er is veel ruimte om te spelen, zowel binnen als buiten. Kinderen kunnen op de BSO kennismaken met veel leuke sport- en spel activiteiten en al hun talenten de ruimte geven, ook op creatief gebied zoals schilderen en knutselen met allerlei materialen. 

Op avontuur!

Het omliggende park, onze natuurtuin en het speelplein bieden voldoende ruimte om op avontuur te gaan. In de groepsruimten beschikken we natuurlijk over allerlei uitdagende en leerzame spelmaterialen. Ook maken we gebruik van de vele faciliteiten in het gebouw, zoals de grote gymzaal of het speellokaal. Onze goed opgeleide Pedagogisch medewerkers bieden de kinderen alle begeleiding die zij nodig hebben.BSO De Waterlelie is een kleine BSO die per dag 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar opvangt na schooltijd maar ook in vakanties. De BSO is geopend van 15.00 tot 18.30 uur en op studie/vakantiedagen van de school. In de schoolvakanties voegen wij samen met een andere Vlietkinderen locatie, BSO het Spektakel.

 

Meer weten over de BSO of aanmelden? Klik op deze link.